TVWiericke

 

                Wie zitten er in ons bestuur

 

 

In navolging op onze voorzitter Peter de Jong stelt onze penningmeester zich graag voor: Mijn naam is Marijke van Selm, ben 55 jaar, woon al geruime tijd met veel plezier in Nieuwerbrug en ben ook al jaren lid van TV Wiericke. Ik heb al 15 jaar een LAT relatie met John. Mijn 2 dochters, die in Nieuwerbrug zijn geboren, zijn inmiddels uitgevlogen.

Tijdens het zomerseizoen tennis ik buiten op onze mooie banen en ‘s winters in de hal bij de Heksenmeppers in Oudewater, in wisselende samenstelling, met een groepje dames uit Nieuwerbrug. We willen graag van elkaar winnen maar het is ook ontspannend en gezellig. Na afloop praten we altijd weer even bij.

In 2019 heb ik het penningmeesterschap van TV Wiericke overgenomen van Flip omdat hij het na een aantal jaren tijd vond voor een nieuwe penningmeester. Mijn werk als zelfstandig administrateur maakt het niet moeilijk om deze functie te vervullen en bovendien is het ook leuk omdat ik op deze manier weer andere mensen/ tennisleden ontmoet die ik wellicht anders nooit gesproken zou hebben.

Tot slot zou ik een ieder willen uitnodigen om ook lid te worden van TV Wiericke.
Tennissen is een fijne sport die iedereen kan leren. Je bent heerlijk buiten en ook nog eens dicht bij huis.

Neem maar eens een kijkje op onze website www.tvwiericke.nl. We hebben een leuke actie: 2e jaar lidmaatschap met 50% korting !

 

 


 

Intern toermooi groot succes!

In het weekeinde van vrijdag 16 juli- zaterdag 17 juli heeft het interne toernooi plaatsgevonden.

De weergoden waren ons gunstig gezind.

Op vrijdagavond speelden de Heren Dubbel tegen elkaar en de Dames Dubbel op de andere baan. Kendrick de Vink heeft de 1e prijs HD in de wacht gesleept en Carolien van de Ven bij de DD. Gefeliciteerd allebei!

Op zaterdagmiddag ging het er nog verhitter aan toe in de gemengd dubbel. Dat kwam niet alleen door de stralende zon maar ook door een aantal fanatieke heren die de dames alle hoeken van de baan lieten zien. De uitslagen zorgden toch nog voor leuke verrassingen.

Bij de dames ging Cora Sluijk er met de 1e prijs vandoor en Martin Verweij mocht namens de heren deze prijs in ontvangst nemen. Felicitaties ook voor deze prestatie.

Allemaal bedankt voor het meespelen en het publiek voor het aanmoedigen. Barcommissie - Jennifer en Evert – en Toernooicommissie o.l.v. Frederik – volgend jaar weer?

 

 

   

   

        

 

 

Nieuw sponsordoek: grote dank aan Verweij Houttechniek voor het nieuwe sponsordoek.

 

Groen commissie: er mag nog steeds geschoffeld worden als je zin en tijd hebt. Wacht niet tot je een appje krijgt!

Padelbaan?

Om geruchten voor te zijn of te ontzenuwen, kunnen we jullie melden dat we serieus aan het onderzoeken zijn of er van de oefenkooi in de nabije toekomst een padelbaan gemaakt kan worden. Dit kan een kans zijn een nieuwe tak van sport, dat in het verlengde ligt van tennis, aan onze club toe te voegen. Padel is een mix van tennis en squash, door iedereen te spelen en bovendien zeer populair onder jongeren. In de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zullen we alle leden op de hoogte stellen of een dergelijke investering wenselijk en haalbaar is voor onze vereniging.

Tevens zijn we in onderhandeling met gemeente over een kleine grondruil voor onze nieuwe entree.

 

Sportieve groet namens het bestuur,

Rosika Twiss