TVWiericke


 

TV Wiericke viert jubileumfeest

 

Geslaagd 30-jarig bestaan feest!

Voorzitter Peter de Jong opent het jubileum feestelijk met een vrolijke terugblik op de afgelopen 30 jaar.

"Op tijd afhangen was een must met 150 leden! De jeugd had een eigen commissie en toernooitjes en in de wintermaanden werd er geklaverjast."

 

Ons 30-jarig bestaan is gezellig gevierd met oude en bestaande leden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

De opkomst, de aankleding, het welkompraatje van de voorzitter, het eten, het spel met de daarbij behorende prijzen, het was gezellig en lekker.

 

IMG 1063

 

Boy had zelfs het fotoalbum meegenomen met de bouw van het clubhuis. Het Open Wiericke Toernooi was jarenlang een begrip in de regio, mede dankzij de inspanningen en tijd die o.a. Ani eraan besteedde. Alle (oud) leden die jarenlang de club gaande wisten te houden, werden nogmaals bedankt voor hun inzet en betrokkenheid. Dankzij hen kunnen we vandaag de dag nog steeds genieten van 2 prachtige banen en een clubhuis als centrale ontmoetingsplek.

Tijdens de heerlijke BBQ, verzorgd door Kwalitaria, kon iedereen beroepen raden die in tekenvorm waren opgehangen. De winnaars kregen een lekkere bon van El Ray.

 

 

 

IMG 1057

 

Tot slot kunnen wij met de feestcommissie – Ellen en Cora – terugkijken op een geslaagde middag/avond die mede dankzij onze sponsors mogelijk is gemaakt:

Twin Sport - Boer Bouw-Euroline - Heating service - De Onderlinge - Poelier de Wit - VDP Events - Schildersbedrijf Kaptein - Verweij Houttechniek - De Admin - Kwalitaria en FleuraMetz voor de prachtige rozen.

 

De foto's kunt u hier bekijken.
 

Indien u op een foto staat en niet wilt dat deze op onze site gepubliceerd wordt, stuur even een mailtje naar de  webmaster..

 

Verder nieuws:

:mini poster opmaaktoernooi 29 10 22

OPMAAKTOERNOOI zaterdag 29 oktober

Zoals vaker na een feestje blijft er nog wel eens wat over. Reden om nogmaals op veler verzoek een intern toernooi te organiseren.

Save the date:

zaterdag 29 oktober! Of nog beter meld je aan:

Scan de QR-code op de Snoopy poster hierboven of  klik  Hier

En verder:
 
De Najaar competitie van onze eigen club wordt op donderdag 15 september en 13 oktober gespeeld. De banen zijn bezet vanaf 18:30 tot 20:30.
Botesa speelt op de volgende data de vrijdagavondcompetitie. 
Vrijdag 16, 23, 30 september, 7 en 14 oktober. Met eventueel inhaaldagen op 22 en 29 oktober. De banen zijn bezet vanaf 19:00 en daarna gaan zij door op 1 baan, tot ongeveer 21:00.
We gaan voor veel en lang tennisplezier tot in het einde van het seizoen!
 

Wil je ook lid worden of heb je een vraag, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve groet namens het bestuur, Rosika Twiss

Tot ziens op de baan en sportieve groet!
Het bestuur.

 

Welkom nieuwe leden!

 


Stefan, Lilian, Muriëlle en Frank zijn nieuw bij de club en hebben we al diverse malen de bal over het net zien slaan.

 

 

Onze racketavond op woensdagavond is een uitgelezen moment om nader met andere leden kennis te maken.

Wil je ook lid worden of heb je een vraag, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

In het najaar van 1992 is onze vereniging opgericht door René van der Horst en wijlen Rob Zaal, nadat voldoende leden waren geworven door van deur tot deur te gaan bij alle ingezetenen van de Brandschouwerij. De club van 100 herinneren de meeste (oud) leden zich nog wel. Wie zat er toen in het bestuur? Was er het tweede jaar al een ledenstop? Wie heeft er als (jeugd-)lid de beginselen van de tennissport bij ons geleerd?
Wil je samen met oude en nieuwe leden herinneringen ophalen en zien hoe de banen en het zelfgebouwde clubhuis er nu bijstaan, meld je dan aan voor het meevieren van ons 30-jarig bestaan!

Zaterdag 27 augustus a.s. gaat vanaf 16:00 uur het feest van start in ons clubhuis.
Jij als lid maar ook oud-leden èn je partner zijn van harte welkom.
Heb je nog geen mail gehad, dan kan het zijn dat je niet in ons digitale archief zit.


Zorg dat je erbij bent en meld je voor 1 augustus a.s. aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ellen vormt samen met Cora de feestcommissie en zij gaan er een onvergetelijke feestavond van maken.

 

party

 

Geslaagd Groene Hart Toernooi 2 juli


We kunnen terugkijken op een superdag waarbij iedereen weer in de hoogste versnelling stond; barcommissie, versiercommissie en park- & groencommissie zorgden ervoor dat het de leden en introducées aan niets ontbrak. Enige verwarring was er bij onze flexibele toernooileider René toen er 2 dames Carolien bleken te heten en er maar 1 stond ingedeeld. Maar dat werd ter plekke soepel en naar tevredenheid opgelost.
Enthousiaste supporters zorgden voor gezelligheid en aanmoediging vanaf de terrassen. Stralende zonneschijn, strakke banen en de buren van TV Slagwaardig, die een puntje pizza kwamen mee-eten maakten het geheel compleet.
De overheerlijke pizza’s van Dhia’s Dagwinkel zijn nu ook bekend aan de andere kant van de A12.

 

terras

 

 

Er werd in de meest uiteenlopende combinaties gemengd dubbel gespeeld. De prijzen bij de dames gingen naar:
1 Ingrid Zaal - 2 Carolien Twiss - 3 Carolien vd Ven
Bij de Heren: 1 Peter de Jong - 2 Fons de Wit - 3 Martin Verweij.
De troostprijs ging naar introducé Seger Wassenaar, die in zijn jeugdig enthousiasme licht geblesseerd raakte.

 

bar

 

Lisanne en Tessa runden voortreffelijk de bar, ondersteund door Anke die het terras voornamelijk bewaakte. De voorraden waren gelukkig goed aangevuld door Evert.

Van veel aanwezigen kregen we na afloop de vraag: Wanneer is het volgende toernooi?
Dan kunnen de leden en introducées die nu verhinderd waren ook meedoen.
Hier wordt aan gewerkt…..

 

Alle foto's kunt u Hier vinden

 

 

Na een fraai voorjaar ook een zonnige zomer?

Hebben jullie er ook weer zoveel zin in. Met de nieuwe scoreborden, schoenveegborstels, strakke hekwerken, nieuwe sleephaken, baannummers, gevulde koelkasten zijn we er helemaal klaar voor.

Park & Groencommissie doen hun uiterste best de banen in topconditie te houden.
Ook de bloembakken van Van Bunnik zijn weer gevuld met zomerse bloeiers.
Binnenkort verschijnt ook veel fleurigs rond de hekken volgens de gemeente.
Regelmatig moet er wel wat geschoffeld worden om het ongewenste riet terug te dringen.
Heb je een keer een uurtje over dan mag je dat gerust ook naast de banen doorbrengen.

Racketavond
Een aantal nieuwe leden hebben we mogen verwelkomen. Onze racketavond op woensdagavond is een uitgelezen moment om nader met elkaar kennis te maken.
Daarnaast staan de lesteams van vorig jaar – bij gebrek aan een leraar – iedere maandagavond op de baan om elkaar uit te dagen en van elkaar te leren.

Open Wiericke Toernooi
Helaas is het voor onze niet al te grote vereniging zonder toernooicommissie niet mogelijk gebleken om het Open Wiericke Toernooi van 4-10 juli volgens KNLTB richtlijnen te organiseren. We vinden dit super jammer, want dit was tot 2 jaar geleden altijd een daverend succes. Maar er komen leuke alternatieven aan.

Groene Hart Tennis Toernooi
Samen met TV Slagwaardig uit Waarder is het idee ontstaan een gezamenlijk toernooi te organiseren. Zij hebben een actieve toernooicommissie die het graag met ons gaat invullen.
Op zaterdag 2 juli a.s. van 15.00-21.00 uur vindt het Groene Hart Tennis Toernooi plaats in Nieuwerbrug. Bij meer dan voldoende belangstelling ook deels in Waarder.
Iedereen van 16+ mag meespelen in de mixed dubbel.
Deelname: 7,50 en met maaltijd 12,50.

Introducéés zijn ook van harte welkom. Dus zoek een lid en doe mee!
Wil je meedoen aan dit super gezellige toernooi met onze buren. Wacht niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in. Als je de QR-code in de poster hieronder opent, kun je nu al aanmelden.

Of ga naar Inschrijven Groene Hart toernooi

 

 

Tennissen bij de buren
Van zaterdag 18 t/m zondag 26 juni a.s. zijn alle leden van TV Wiericke ook uitgenodigd om deel te nemen aan het Plus Culinair Open Toernooi in Waarder.

 

Save the date & houd je mail/app in de gaten.

 

TV Wiericke bestaat 30 jaar
In verband met ons 30-jarig bestaan in oktober is een feestcommissie al voorzichtig begonnen met de nodige ideeën en voorbereidingen. Heb jij ook een goed idee, laat het dan even weten.

 

Winterlidmaatschap bij TV Slagwaardig:
Leuk nieuwtje voor na een hete zomer: Alle leden van TV Wiericke mogen bij TV Slagwaardig in het winterseizoen van 1 oktober t/m 1 april voor slechts Euro 75,= op hun all weather banen tennissen. Daarna stopt automatisch weer het lidmaatschap.

Nieuwe leden zijn welkom!
Wil je ook meespelen bij deze gezellige club op loop-/ fietsafstand, word dan lid en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groet namens het bestuur,
Rosika Twiss