TVWiericke

 

TV Wiericke: Tennis ook de hele zomer mee!

 

De lock-down is voorbij en wat is nu leuker dan buiten een enkel of dubbel balletje te slaan en dan op ons gastvrije terras na te genieten met een (fris-)drankje?

Ben je nog geen lid, kom dan een keer kijken hoe mooi de banen erbij liggen.

Afgelopen jaar hebben we zelfs tot begin december kunnen doortennissen.

Het kan dus een lange warme zomer worden met jou als nieuw lid! Zie: www.tvwiericke.nl

 

Even voorstellen, onze nieuwe voorzitter:

Ik ben Peter de Jong (54) en sinds 2019 inwoner van Nieuwerbrug. Hiervoor hebben mijn vrouw en ik 21 jaar in Bodegraven gewoond.

Mijn huidige werk is een commerciële functie bij een bloemengroothandel.

Onze hoofdvestiging zit in Aalsmeer en vandaar uit distribueren we de bloemen naar Frankrijk, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

 

Vanaf mijn jeugdjaren speel ik al tennis. Bij TV Nieuwkoop ben ik ca. 20 jaar lid geweest.

Toen we verhuisden vanuit Bodegraven was ik erg blij met het feit dat Nieuwerbrug een zelfstandige tennisvereniging had. Het heen en weer reizen van Bodegraven naar Nieuwkoop begon me steeds meer tegen te staan, dus dit is nu een ideale situatie om lopend vanaf de Weijpoort naar de baan te gaan!

Ik ben nieuw in het dorp en vind dat je dan ook een beetje moet investeren om nieuwe mensen te leren kennen. We hebben een leuke kleine vereniging en mijn hoofddoel is de continuïteit van de vereniging voor de komende jaren te waarborgen.

We zien elkaar op de tennisbaan!

 

Intern toernooi

Op vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli a.s. organiseren we een 2-daags intern toernooi. Het spelplezier en elkaar weer zien, staan hierbij voorop. Ter afronding zal er een lopend buffet rond ons clubhuis worden georganiseerd. Ook de (nog) niet spelende partners/fans zijn hierbij welkom! Houd je mail/ app/ website in de gaten voor aanmelden en exacte data.

 

KNLTB najaarscompetitie gemengd dubbel in Z-H

Onze vereniging heeft zich weer aangemeld voor de najaarscompetitie op de donderdagavond en zondagmiddag. Vanaf donderdag 16 september resp. zondag 19 september speel je 7 weken met jouw team tegen andere clubs van jouw sterkte. De ene keer speel je thuis de andere keer op bij de tegenstander. Zeer leerzaam maar vooral gezellig en leuk een kijkje bij de buren te nemen.

 

Groenploeg

Al een paar weken is de verse Groenploeg actief om de banen en paden onkruidvrij te krijgen. We hebben geluk veel actieve leden te hebben. Het resultaat is al goed zichtbaar. Gaan je handen jeuken bij dit bericht: je kunt je altijd aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Brandweeroefening: In juni heeft de vrijwillige brandweer een grondige oefening gehouden in en rond ons clubhuis.

We voelen ons vereerd dat de veiligheid op deze wijze getest is en het korps in geval van nood blindelings de weg weet te vinden. Fijn dat jullie deze locatie als oefenplek konden gebruiken.

 

 

 

 

Onderhoud naast baan 2

Een nieuwe duiker zal begin juli door de gemeente worden geplaatst voor het herstellen van de waterverbinding tussen Wiericke en sloot. Het gat op het looppad zal dus spoedig worden gedicht.

 

Wijziging entree tennispark

Tijdens de laatste bestuursvergadering is uit onderhandelingen met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gebleken dat we een stukje grondruil gaan doen. De huidige entree met fietsenrekken, zal verplaatst gaan worden naar de kopse kant van ons park nabij het parkeerterrein naast de brandweer.

Dit heeft met de veiligheid te maken. De onverharde bouwweg wordt straks een doorgaande weg naar De Wijde Wiericke.

 

Verder zal de verdwenen voetbalkooi worden teruggeplaatst in het verlengde van de tennisbanen langs De Wiericke op voldoende afstand van de oefenkooi.

Zodra over het plan van aanpak en uitvoeringsdata meer bekend is, zal over dit punt en de entreeverplaatsing in de ALV een toelichting worden gegeven.

 

 

Sponsor ons!

Jullie bedrijfsbord kan hier ook nog bij.

Neem contact met ons op via het contactformulier op onze site www.tvwiericke.nl

Sportieve groet namens het bestuur,

Rosika Twiss