TVWiericke

Kom tennissen bij TV Wiericke!

Na een lange winterperiode van lockdown en weinig bewegen, dagen wij iedereen in Nieuwerbrug uit weer in beweging te komen.

Tennis is een van de buitensporten die al vrij snel weer mocht. Hou je van buiten zijn en achter een bal aan rennen, meld je dan aan. Je kunt direct lid worden voor maar Euro 150,= (plus 2e jaar 50% korting) en jeugdleden tot 16 jaar zijn GRATIS!

Mail voor aanmelden of meer info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het aanmeldformulier in op onze website: www.tvwiericke.nl

Onze vereniging heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Vanaf 29 maart gingen de banen weer open. De groencommissie heeft met hulp van professionals en vrijwilligers de banen weer strak en ongewenst groen onder controle gekregen.

Onze actieve voorzitter Ed Korff heeft na bijna 10 jaar voorzitterschap het stokje overgedragen. Ed vanaf deze pagina nogmaals veel dank voor al je inspanningen. Fijn dat je ons blijft steunen met al je ervaring, de website bijhoudt, maar vooral ook enthousiast door tennist.

Even voorstellen

Het nieuwe bestuur bestaat nu uit: Peter de Jong, voorzitter; Esther Hendriks, secretaris; Marijke van Selm, penningmeester; Rosika Twiss, alg. bestuurslid.

Wist je dat:

1. je met je abo elke dag kunt tennissen

2. op woensdagavond weer racketavond is, waarop je met iedereen willekeurig kunt spelen

3. voorbereidingen voor een intern toernooi worden gemaakt

4. er altijd vrijwilligers nodig zijn voor (groen-)onderhoud

5. Sponsors GRATIS een eigen reclamebord krijgen langs de banen en hun logo op onze website wordt geplaatst!

6. TV Wiericke sinds vorig jaar nauw samenwerkt met en ruimte biedt aan IJsclub Wintervermaak

7. Stichting Vakantiespeelweek dit jaar gebruik kan maken van de faciliteiten van TV Wiericke

 

Onze vereniging is blij dit voor actieve dorpsverenigingen te kunnen doen, zodat ook zij hun activiteiten kunnen blijven voortzetten tijdens de nieuwbouw op De Wijde Wiericke.

Tot ziens op de baan!

Namens het bestuur, Rosika Twiss