TVWiericke

De najaarscompetitie gaat weer beginnen.

De speeldata zijn te vinden in onze Activiteitenkalender op deze site.

Vakantiespeelweek te gast

Op woensdag 25 augustus jl. hebben de kinderen die deelnamen aan de huttenbouw en de leiding gebruik mogen maken van het clubgebouw van onze vereniging.

Alles is geheel volgens verwachting verlopen. Wat zag het er weer gezellig uit met lampionnen en vrolijke muziek. Ook de BBQ was een succes.

Op onze website hebben we zelfs een filmpje mogen plaatsen dat Koen Veelenturf heeft gemaakt met zijn drone.

Er werd die avond ook optimaal gebruik gemaakt van beide tennisbanen door diverse leden. Kortom een perfecte combi van activiteiten van 2 leuke actieve clubs.

Zie onderaan deze pagina voor de link naar het filmpje (Youtube)

Intern toermooi groot succes!

In het weekeinde van vrijdag 16 juli- zaterdag 17 juli heeft het interne toernooi plaatsgevonden.

De weergoden waren ons gunstig gezind.

Op vrijdagavond speelden de Heren Dubbel tegen elkaar en de Dames Dubbel op de andere baan. Kendrick de Vink heeft de 1e prijs HD in de wacht gesleept en Carolien van de Ven bij de DD. Gefeliciteerd allebei!

Op zaterdagmiddag ging het er nog verhitter aan toe in de gemengd dubbel. Dat kwam niet alleen door de stralende zon maar ook door een aantal fanatieke heren die de dames alle hoeken van de baan lieten zien. De uitslagen zorgden toch nog voor leuke verrassingen.

Bij de dames ging Cora Sluijk er met de 1e prijs vandoor en Martin Verweij mocht namens de heren deze prijs in ontvangst nemen. Felicitaties ook voor deze prestatie.

Allemaal bedankt voor het meespelen en het publiek voor het aanmoedigen. Barcommissie - Jennifer en Evert – en Toernooicommissie o.l.v. Frederik – volgend jaar weer?

Foto's van dit geslaagde toernooi zijn hier te vinden.