TVWiericke

TV Wiericke Groepsapp

Ons lid  Baruch Hoep heeft bedacht dat het wel handig zou zijn een groepsapp (Whatsapp) aan te maken waarbij leden elkaar kunnen uitnodigen voor een partijtje tennis.

Hieronder licht hij zijn idee verder toe:

 

Beste leden,
 

Het nieuwe tennisseizoen staat in de startblokken en daarom tijd voor iets nieuws; een TV Wiericke Groepsapp.

 
Vorig jaar ben ik lid geworden van de vereniging, maar al snel werd mij duidelijk dat het (soms) best lastig is om een tennispartner te vinden.

Zelfs de standaard woensdagavond bleef mager qua bezetting. Vandaar dit nieuwe idee om op een makkelijke en snelle manier met elkaar

te kunnen communiceren via whatsapp.

 
De groepsapp zal volgende week door mij worden aangemaakt, waarbij ik gebruik maak van alle 06-nummers die op de ledenlijst vermeld staan.

We kunnen op deze app met elkaar afspreken voor de woensdagavonden, maar vooral ook andere dagen en uren van de week wanneer iemand graag de baan op wilt.

Verder is het leuk om nieuwe leden in de toekomst direct toe te voegen, zo kunnen er nieuwe koppels ontstaan en blijft het tennissen in ons kleine Nieuwerbrug een beetje dynamisch.

Stel dat je eind volgende week nog steeds niet bent toegevoegd, dan zal jouw nummer niet in de ledenlijst staan. Meld dit dan even, dan voeg ik jullie alsnog toe.

 
Wanneer er leden zijn die bij voorbaat niet toegevoegd willen worden, dan kunnen zij dit persoonlijk melden door mij komende week een mail te sturen.

Daarnaast kan iedereen zichzelf uit de app verwijderen als de berichten na verloop van tijd ongewenst worden.

 
Kortom, een idee à la 2016 om met de tijd mee te gaan.

 Graag tot op de tennisbaan,

 Namens TV Wiericke,

Baruch Hoep