TVWiericke

OPEN DAG TV Wiericke
Zaterdag 7 april 2018

Beste leden,

Het ijs is van de sloot en de lente is begonnen. Ook het nieuwe tennisseizoen op onze knusse accommodatie gaat weer bijna van start. We zullen binnenkort hopelijk met vele leden de accommodatie startklaar maken, zodat we weer het gehele zomerseizoen kunnen genieten van sportieve wedstrijden en een drankje op het terras.

Donderdagavond 5 april begint de 8 & 9 competitie waar wij als vereniging ook aan mee doen. De thuiswedstrijden beginnen om 19:00 op de volgende avonden: 5 april, 19 april, 17 mei en 31 mei.

Zaterdag 7 april staat de 'Open Dag' ingepland. Wij hopen op deze dag vele leden te ontmoeten, maar vooral ook nieuwe leden / geïnteresseerden te verwelkomen.

Tijdens de open dag willen wij graag een bloeiende vereniging uitstralen. Daarom organiseren wij gelijk op de open dag een mini toernooi. We dagen alle leden uit om een partner (buurman, -vrouw, dorpsgenoot, kennis of familielid) mee te nemen die nog geen lid is van onze club. Lukt het niet om een partner te regelen, laat het ons dan even weten.

Uiteraard is iedereen welkom op de open dag, om te spelen, te kijken, informatie in te winnen of gezellig voor een hapje en een drankje. Van 12:30 tot 13:00 zijn de banen open voor iedereen. Deelname is gratis.

Ons motto luidt: “Meedoen is belangrijker dan winnen” en “Hoe meer zielen hoe meer vreugd”!! Kortom, geef je snel op om mee te doen. Helpen jullie ook mee om deze dag tot een groot succes te maken???

In onderstaand inschrijfformulier kun je aankruisen wanneer jullie als koppel niet kunnen spelen. We spelen mini wedstrijden van totaal 4 games en spelen bij de stand van deuce met winnend punt.

Als je mee wil doen, wil je dan vóór zondag 1 april jullie deelname per mail bevestigen met de beschikbare tijden en spelsoort via onderstaand emailadres. Ook mag je dit formulier invullen en terug mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of uitprinten en deze afgeven op 's-Gravenhof 6, te Nieuwerbrug.

M.v.g. Frederik de Koning (06-45894637 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
========================================================

Naam: …………………………..........             

Voornaam: ………………………......   

Email: ….........................………

Telefoon nr: ………………............

Dubbelpartner: ………………………………………         

Onderdeel: HD-DD-GD

Neemt deel aan het open dag toernooi op zaterdag 7 april 2018 / vakje(s) aankruisen op welk tijdstip jullie als koppel niet kunnen.

10:30 uur

11:00 uur

11:30 uur

12:00 uur

12:30 – 13:30

uur

13:30 uur

14:00 uur

14:30 uur

15:00 uur

15:30 uur

 

 

 

 

vrij tennis / pauze